Over ons

Over de Hypotheek Hoorn

Je beseft dat het afsluiten van een hypotheek een heel belangrijke financiƫle beslissing is en je wilt je hier over laten adviseren, maar je wilt ook het gemak van online afsluiten en zeker niet teveel betalen. Dan ben je bij ons aan het goede adres!
Op basis van een online intake en persoonlijk adviesgesprek kunnen we precies bepalen welke voorwaarden voor jou belangrijk zijn. Je kunt bij ons kiezen uit diverse aanbieders van hypotheekproducten en hiermee kun je altijd een goed passende hypotheek afsluiten. Bij de online hypotheekadviseur ervaar je de deskundigheid en persoonlijk advies van de erkend financieel adviseur in je eigen vertrouwde omgeving.
Al het contact vindt plaats via een beveiligde webcamomgeving, en daarnaast telefonisch of via e-mail. Na het adviesgesprek met je persoonlijk hypotheekadviseur ontvang je een financieel plan, zodat je precies weet wat je maandlasten worden de komende jaren, hiermee kun je met een gerust gevoel je hypotheek afsluiten.
Als het financieel plan akkoord is, dan wordt de offerte aangevraagd.
Voor het hypotheekadvies en de bemiddeling zijn de kosten 949,-. Deze kosten hoef je niet vooraf te betalen maar worden pas bij de notaris verrekend.
De Hypotheek Hoorn is officieel gecertificeerd en een onderdeel van De Financiƫle Planner. We hebben ons eigen kantoor aan de Factorij 47 F in Zwaag en zijn ingeschreven bij de kamer van koophandel onder nummer 58560564 en bij de AFM onder vergunningsnummer 12043925